Web

Website Web Design Aplicații web Responsive design Promovare online Layout Brand online Identitate vizuală Marketing

Siteuri

Design

Fiecare design creat de noi se va mula perfect pe toate dispozitivele mobile. Va fi creat în așa fel încât, indiferent dacă folosești telefonul, tableta sau laptopul, site-ul să se afișeze perfect.

Layout

Implementăm layouturi pentru site-uri, folosind cele mai avansate tehnologii pentru preîntâmpinarea eventualelor probleme. De asemenea, fiecare proiect este dezvoltat în așa fel încât designul să funcționeze pe toate dispozitivele utilizatorilor.

Site-uri

Site-ul este cartea ta de vizita. Fie că este un simplu site de prezentare, fie că este un site complex, fiecare proiect este devoltat în funcție de cerințele, dar și de nevoile clientului, utilizând cele mai noi tehnici și tehnologii existente.

Software

Dezvoltăm pentru clienții noștri produse software de calitate, pentru a veni în întâmpinarea problemelor ce pot apărea în activitățile lor zilnice. Le punem la dispoziție cele mai noi produse software dezvoltate de noi, meținând totodată compatibilitatea cu infrastructura clienților.

Ce facem noi

Web design

Consultanță și dezvoltare site-uri web de toate tipurile pentru clienții noștri.

SEO

Consultanță în domeniul search Engine Optimization pentru o promovare mai bună a site-urilor web.

Web Apps

Dezvoltare de aplicații folosind exclusiv tehnologii web pentru portabilitate și accesarea de pe orice fel de dispozitiv.

Web Ads

Implementare soluții web pentru campaniile web, folosind tehnologii HTML5 pentru a se afișa pe toate tipurile de dispozitive mobile.

Soluții custom

Soluții software custom pentru clienti și diverse module web pentru aplicațiile și site-urile deja existente.

Magazine

Dezvoltarea magazinelor online folosind cele mai puternice tehnologii web.

Aplicații mobile

Aplicații mobile pentru iOS și Android, atât pentru tablete cât și pentru telefoane.

Integrare servicii

Integrarea diverselor servicii web atât în site-uri, cât și în aplicațiile web.

Marketing

Crearea unei campanii de marketing pentru promovarea site-urilor în mediul online cât și pentru motoarele de căutare.

Desenăm

Web layout

Desenăm site-uri integral pentru clienții nostri, pentru că fiecare pagină a unui site este importantă. Utilizatorul trebuie să aibă o impresie bună și să trăiască o experiență unică pe fiecare site pe care intră.

Themes

Implementăm layouturi HTML pe platformele noastre sau pe alte platforme, astfel încât site-ul să aibă de fiecare dată un aer fresh și să fie în pas cu tendințele grafice actuale.

Brand online

Pentru că fiecare site trebuie să aibă în spate un brand, creăm o identitate vizuală, un logo, pentru fiecare proiect în parte, fie ca este un blog, un site de prezentare, un magazin online sau, pur si simplu, o aplicație.

UI/UX

Ca site-urile web, dar și aplicațiile să fie cât mai prietenoase, oferim consultanță și dezvoltăm soluții de User Interface și User Experience specifice fiecărui proiect în parte. Astfel informația este mult mai bine structurată și utilizatorul o poate accesa foarte ușor.

Suport pentru orice problemă

Pentru absolut orice problemă apărută, vă stam la dispoziție.
Ne puteți contacta rapid folosind adresa noastră de email sau folosind formularul din pagina noastra de contact, pentru a ne transmite problema apărută.
În cel mai scurt timp vă vom răspunde solicitării dumneavoastră.

Vă mulțumim și nu ezitați să ne contactați.
Suport clienți